1
מחממים תנור ל - 180 מעלות
2
משמנים תבנית פאי עגולה (מספר 20 או 22)
3
ממיסים את החמאה במיקרו או בסיר קטן על האש, מניחים בצד
5
מוסיפים את קליפת הלימון המגוררת
6
מערבבים באצבעות את הסוכר והקליפה המגוררת, עד שהתערובת אחידה לגמרי
7
מוסיפים את הביצים ומערבבים
8
מוסיפים את מיץ הלימון ותמצית הוניל
10
מוסיפים את החמאה המומסת, מערבבים הכל לתערובת חלקה והומוגנית
11
מעבירים לתבנית המשומנת ואופים במשך 25 עד 30 דקות, או עד שקיסם יוצא יבש.
12
חשוב לא לייבש את העוגה, שתשאר עסיסית. הצבע נשאר לבנבן-זהוב.