1
מחממים בסיר על האש את הסוכר החום, הדבש, המרגרינה - עד שהסוכר נמס
3
בקערה נפרדת מערבבים את הקמח עם אבקת האפיה ועם התבלינים היבשים
4
מחברים את תערובת הדבש עם תערובת הקמח
6
לשים את החומרים עד שמתקבל בצק חלק ואחיד
8
מגלגלים את הבצק לגליל ארוך, בערך בקוטר של 4 ס"מ
9
בעזרת סכין חדה פורסים את הגליל לפרוסות בעובי 1 עד 1.5 ס"מ
10
מכינים את הג'ינג'ר המסוכר: קוצצים אותו לקוביות של בערך 1 ס"מ על 1 ס"מ
11
מרפדים מגש גדול בנייר אפיה
12
משכיבים את העוגיות על צידן הפרוס
13
תוקעים בכל עוגיה 2-3 פיסות ג'ינג'ר מסוכר, דוחפים אותן כמה שאפשר פנימה - מתקבלת עוגיה משובצת בג'ינג'ר כמו אבנים יקרות שמשובצות בתכשיט..
14
מחממים תנור ל - 170 מעלות
15
אופים בין 10 דקות לרבע שעה, עד לקבלת צבע זהוב יפה. להזהר לא לחרוך.
16
מקררים את העוגיות, שומרים בקופסה אטומה..