דרגת קושי
3 / 5
זמן הכנה
30 דקות
זמן עבודה
30 דקות
מתכון פשוט למנה פשוט מעולה
כמות: 8 אורחים

מצרכים

500 גרם פסטה פטוצ'יני
2 פלפלים אדומים
2 שיני שום, מעוכות
2 פלפלוני צ'ילי
1/3 כוס שמן זית
מיכל שמנת מתוקה
מלח ופלפל שחור טחון טרי

אופן ההכנה

1
מחממים במחבת את שמן הזית ומטגנים בו את השום במשך דקה אחת
2
מוסיפים למחבת את הפלפלים, חתוכים לטבעות
3
מטגנים עד שהפלפלים מתרככים אך עדיין שומרים על צבעם
4
מוסיפים את פלפלוני הצ'ילי, ממליחים ומפלפלים ומערבבים פנימה את רסק העגבניות
5
מנמיכים את האש וממתינים לפסטה
6
מבשלים את הפסטה אל-דנטה, מסננים את הנוזלים ושומרים כוס אחת מן המים שבהם בושלה הפסטה
7
מוסיפים את כוס המים למחבת עם הפלפלים, מביאים לרתיחה ושופכים על הפסטה המוכנה
המתכון נכתב ב-15/01/2018