2
מטגנים את הבצל בשמן עד להזהבה ומוסיפים את הבשר הטחון, מערבבים שלא יווצרו גושים גדולים.
3
מוסיפים פטרוזיליה ושום ומבשלים עוד 10דקות. מוסיפים אבקת מרק עוף, אגוז מוסקט, פלפל שחור, פפריקה, עלי הרוזמרין ואת העגבניות המרוסקות ומבשלים עוד כשעה על להבה בינונית {ללא מכסה}.
4
מערבבים מידי פעם, מתקנים טיבול לפי הטעם.כשהתבשיל סמיך דיו מסירים מהלהבה.
6
מבשלים לפי הוראות היצרן במי מלח.
8
בצלחת שמים מנת ספגטי ומעל יוצקים את הבולונז.