דרגת קושי
3 / 5

מצרכים

7 כוסות מים רותחים
1 בצל בינוני קצוץ
500 גרם פתיתים אפויים
שמן לטיגון
1 כף פפריקה מתוקה
2 כפות גדושות רסק עגבניות
0.5 כפית פלפל שחור
1.5 1 כפית מלח (ניתן להוסיף לפי הטעם)

אופן ההכנה

1
מטגנים את הבצל עד להזהבה, מוסיפים פפריקה, 1/2 כוס מים, 2 כפות רסק ומערבבים היטב.
2
מוסיפים פלפל שחור, מלח ובהדרגה את יתר המים.
3
מביאים לרתיחה ומוסיפים את הפתיתים ומערבבים.
4
מביאים שוב לרתיחה, מכסים את הסיר ומבשלים על אש קטנה כ 15 דק', מערבבים מידי פעם.
5
בגמר הבישול מומלץ להשאיר את הסיר סגור כ 5 דק'.
6
בתיייאבון!
המתכון נכתב ב-30/11/2024