בישולה
כי גם שולה אוהבת לבשל
תפריט
חגים ומועדים
ארוחת שישי
חנוכה
לפני ואחרי צום
פורים
פסח
ראש השנה
שבועות
שבת
מטבח
אותנטי אחר
איטלקי
אסייתי
בולגרי
יווני
מרוקאי
עיראקי
פרסי
תימני
מיוחד
בריאות
טבעוני
ללא ביצים
צמחוני
מכשירים
אופה לחם
משקאות
אלכוהולים
משקאות
משקאות חמים
משקאות קרים
סוג מנה
אורז
בשרי
דגים
חלבי
מאפים
ממרחים
מנה ראשונה
מרקים
סלטים
עופות
פסטות
פשטידות, פאי וקישים
קינוחים
תוספות
רטבים
רטבים כלליים
רטבים לבשרים
רטבים למתבל
רטבים לסלט
רטבים לפסטה
רטבים לקינוחים
חיפוש מתכונים
קבב
דרגת קושי
2 / 5
זמן הכנה
30 דקות
זמן עבודה
30 דקות
מצרכים
/2 ק"ג בשר בקר טחון
0.25
ק"ג בשר הודו טחון
3
בצלים קצוצים
צרור פטרוזיליה
0.5
צרור כוסברה
1 כף
פפריקה
מלח לפי הטעם
2 כפות
כמון
0.5 כפית
פלפל שחור
כף
כורכום
שמן
אופן ההכנה
1
מכניסים את כל המצרכים ומעבדים היטב ע"י לישה ,תוך כדי מוסיפים שמן עד שלא נידבק לידיים.
2
מתאים על האש ,אפיה בתנור,טיגון.
3
בתיאבון!
המתכון נכתב ב-29/09/2008
תגיות:
בשרי (סוג מנה)
,
בשרי (סוג מנה)
תגובות על המתכון
נשמח לשמוע אם אהבת את המתכון, ולענות על כל שאלה
דירוג
אהבתי
לא אהבתי
שם (יוצג באתר)
דואר אלקטרוני (לא יוצג באתר)
התגובה שלך