דרגת קושי
2 / 5
זמן הכנה
30 דקות
זמן עבודה
30 דקות

מצרכים

/2 ק"ג בשר בקר טחון
0.25 ק"ג בשר הודו טחון
3 בצלים קצוצים
צרור פטרוזיליה
0.5 צרור כוסברה
1 כף פפריקה
מלח לפי הטעם
2 כפות כמון
0.5 כפית פלפל שחור
כף כורכום
שמן

אופן ההכנה

1
מכניסים את כל המצרכים ומעבדים היטב ע"י לישה ,תוך כדי מוסיפים שמן עד שלא נידבק לידיים.
2
מתאים על האש ,אפיה בתנור,טיגון.
3
בתיאבון!
המתכון נכתב ב-29/09/2008