דרגת קושי
4 / 5
זמן הכנה
40 דקות
זמן עבודה
40 דקות

מצרכים

מספר מנות: 8
8 מנות חזה עוף חתוך לשניצלים
חצי קילו בשר טחון בקר
2 בצים
פרורי לחם
4 שיני שום
מלח פלפל לפי הטעם
אחד קופסה פטריות
2 בצל שמן לטיגון

אופן ההכנה

1
שוטפים את השניצלים שמים בקערה את הבשר הטחון מתבלים אותו מלח פלפל שום קטוש שני הבצים והפרורי לחם לא הרבה פרורים ממלים את השניצלים בבשר הטחון מגלגלים אותו תובלים בביצה ופרורי לחם ומטגנים אותו אופן ההכנה לרוטב מקלפים את הבצל חותחים אותו לקוביות קטנות מטגנים אותו לבהיר שמים על על הבצל את הפטריות מחסיםבמים נותנים לזה להתבשל עם אבקת מרק עוף לבסוף עושים רביחה של קמח ושופחים למלה על זה ומערבבים יחד לא שמיך יותר מידי אחרי הטיגון שמים את מה שמיליתם בצלחת הגשה ושמים את הרוטב על זה עם שמיר מפוזה למלה.
2
בתיאבון!
המתכון נכתב ב-29/09/2008