1
שוטפים את השניצלים שמים בקערה את הבשר הטחון מתבלים אותו מלח פלפל שום קטוש שני הבצים והפרורי לחם לא הרבה פרורים ממלים את השניצלים בבשר הטחון מגלגלים אותו תובלים בביצה ופרורי לחם ומטגנים אותו אופן ההכנה לרוטב מקלפים את הבצל חותחים אותו לקוביות קטנות מטגנים אותו לבהיר שמים על על הבצל את הפטריות מחסיםבמים נותנים לזה להתבשל עם אבקת מרק עוף לבסוף עושים רביחה של קמח ושופחים למלה על זה ומערבבים יחד לא שמיך יותר מידי אחרי הטיגון שמים את מה שמיליתם בצלחת הגשה ושמים את הרוטב על זה עם שמיר מפוזה למלה.