1
קולפים את השום ומועכים את כל השיניים
2
מערבבים אותם עם המרגרינה הרכה
3
מוסיפים את הלימון ומערבבים היטב לעיסה חלקה
4
מורחים בה את חלקי העוף מכל הצדדים, אם זה עוף שלם אז גם מבפנים
5
מניחים את העוף בתבנית ומכסים אותה בנייר אלומיניום מהודק היטב בשוליים - כדי ליצור סביבה אטומה
6
מכניסים לתנור שחומם מראש ל - 180 מעלות, בערך שעה ורבע עד שעה וחצי
7
אז מסירים את נייר האלומיניום, ולמעשה העוף מוכן להגשה
8
אבל, אם אתם אוהבים מראה שזוף יותר - ממשיכים לאפות עוד זמן מה ללא כיסוי