דרגת קושי
4 / 5
זמן הכנה
40 דקות
זמן עבודה
40 דקות

מצרכים

1 עוף שלם או חתוך לחלקים, כרצונכם
1 ראש שום
מיץ מ 4 עד 6 לימונים
50 גרם מרגרינה רכה

אופן ההכנה

1
קולפים את השום ומועכים את כל השיניים
2
מערבבים אותם עם המרגרינה הרכה
3
מוסיפים את הלימון ומערבבים היטב לעיסה חלקה
4
מורחים בה את חלקי העוף מכל הצדדים, אם זה עוף שלם אז גם מבפנים
5
מניחים את העוף בתבנית ומכסים אותה בנייר אלומיניום מהודק היטב בשוליים - כדי ליצור סביבה אטומה
6
מכניסים לתנור שחומם מראש ל - 180 מעלות, בערך שעה ורבע עד שעה וחצי
7
אז מסירים את נייר האלומיניום, ולמעשה העוף מוכן להגשה
8
אבל, אם אתם אוהבים מראה שזוף יותר - ממשיכים לאפות עוד זמן מה ללא כיסוי
9
בתיאבון...
המתכון נכתב ב-30/11/2024