דרגת קושי
3 / 5
זמן הכנה
50 דקות
זמן עבודה
50 דקות

מצרכים

150 גרם חמאה
150 גרם שוקולד מריר
1 כף וניל
4 ביצים
קורט מלח
1.5 1 כוסות סוכר
1 כוס קמח לא תופח
0.5 כוס קוקוס

אופן ההכנה

1
1. מתיכים יחד את החמאה, השוקולד והוניל.
2
2. בקערה נפרדת טורפים את הביצים, הסוכר והמלח במשך חמש דקות שלמות.
3
3. מוסיפים את יתר החומרים ומערבבים עד שמתקבלת תערובת אחידה.
4
4. יוצקים לתבנית משומנת ומקומחת ואופים 45 דקות (ייתכן שהעוגה תיראה מעט לחה).
5
5. מצננים בטמפרטורת החדר ופורסים לריבועים גדולים.
המתכון נכתב ב-07/01/2006