1 שקית גדולה של ברוקולי קפוא (900 גרם כמדומני)
2 כפות גדושות פירורי לחם או קמח מצה
1 כף אבקת מרק בצל, או מרק פטריות
מלח, פלפל, מעט אגוז מוסקט
1
קוצצים מעט את חתיכות הברוקולי הגדולות, שלא יבלטו מדי החוצה מעל לעיסה
2
מערבבים היטב את כל המרכיבים, כולל מלח, פלפל, מעט אגוז מוסקט ואבקת מרק
3
משמנים תבנית פיירקס במעט שמן, שופכים את התערובת
4
אופים בערך 40 דקות בתנור שחומם מראש, בחום של 180 מעלות.
5
טעים לא רק בדיאטה... לא הייתי מתנגדת לקבל את זה כל ערב לארוחת ערב..