דרגת קושי
3 / 5
זמן הכנה
25 דקות
זמן עבודה
25 דקות

מצרכים

24 חתיכות מארשמלו לבן
1 כוס קפה אספרסו רותח - (אני משתמשת בגביע שמנת/אשל ריק למידה)
1 כף רום
1 מיכל שמנת מתוקה
כף אגוזים מרוסקים, או כמה דובדבנים מסוכים

אופן ההכנה

1
מכינים קפה אספרסו רותח, ללא חלב וללא סוכר
2
שמים את המארשמלו בקערה ויוצקים עליהם את הקפה הרותח
3
מערבבים וממיסים את המארשמלו
4
מניחים להצטנן
5
מקציפים את המארשמלו הנמס, שהצטנן בינתיים, במשך 5 דקות במקצף חשמלי
6
מוסיפים כף רום
7
בקערה נפרדת מקציפים את השמנת המתוקה מקפלים פנימה אל תוך תערובת המארשמלו והקפה
8
מעבירים לגביעי הגשה, מקשטים באגוזים שבורים גס או בדובדבן
9
שומרים במקרר עד להגשה..
10
בתייאבון!
המתכון נכתב ב-13/10/2008