1 כף קורנפלור, או קמח תפוחי אדמה
2 כפות אבקת מרק בצל, אבל בלי שבבי הבצל. (אפשר לסנן..)
מי שאוהב קצת עיקצוץ חריף על הלשון, יכול להוסיף מעט פפריקה חריפה או אבקת צ'ילי
מעט מלח, להזהר לא להפריז, מרק הבצל מלוח)
1
קולפים את תפוחי האדמה וחותכים לרבעים. אם הפלחים גדולים מדי, חוצים כל רבע לשניים.
2
מערבבים את כל חומרי הציפוי בקערה.
3
טובלים כל פלח תפוח אדמה בתוך העיסה ומגלגלים היטב, שיצופה מכל הצדדים.
4
מניחים על תבנית שכוסתה בנייר אפיה
5
מחממים תנור לחום גבוה, 220 מעלות לפחות, כדי לתת מכת חום ראשונית
6
לאחר כרבע שעה בחום גבוה, מנמיכים ל - 180 וממשיכים לאפות עד שתפוחי האדמה מקבלים מעטפת חומה יפה.
7
נותנים להתקרר מעט לפני שמגישים, זה טעים קצת פושר.