5 שיני שום גדולות, קצוצות
חבילה אחת של כוסברה טריה, קצוצה דק.
1 פלפל אדום גדול, חתוך לרצועות
מספר טבעות דקיקות של פלפל ירוק חריף
1
פורסים את הדג לנתחים לא גדולים, מלבנים של בערך 4X6 ס"מ
3
מוסיפים לשמן את שתי הפפריקות והכורכום ומטגנים קלות, עד שהשמן יהיה 'צבוע' בהם
4
מוסיפים את טבעות הפלפל החריף לדקה נוספת של טיגון/עירבוב
5
מכניסים את נתחי הדג לסיר, ומסובבים אותם טוב טוב בשמן, שיקבלו צבע מכל הכיוונים
6
מוסיפים את הכוסברה הקצוצה ואת רצועות הפלפל
8
מוסיפים פרוסות לימונים ומיץ
10
מבשלים על אש נמוכה כשעה
11
הדג מתבשל במיץ של עצמו בתוספת מיץ הלימון ומעט היין.
12
מפעם לפעם לוקחים בכף מעט מן הרוטב שבסיר, ומרטיבים בו את פרוסות הדג.
13
אם ממש חסרים בסיר נוזלים, אפשר להוסיף עוד מעט יין לבן