1
לשים את כל חומרי הבצק תוך כדי הוספת מים בהדרגה עד לבצק גמיש. יש לשים את הבצק מכוסה להתפחה ראשונה עד 1.5 שעה במקום חמים. מרדדים הבצק לעובי 1.5 ס"מ ובעזרת סכין או גלגלת פיצה חותכים פסים/אצבעות בגודל הרצוי, (אצלי היו באורך 10 ס"מ על 2-3 ס"מ), מניחים על נייר אפייה ומברישים בשמן זית ומפזרים שיני שום, מלח. מחממים תנור ל-175 מעלות ובינתיים האצבעות תופחות מעט. אופים בשליש הנמוך של התנור, בכדי שלא ישרפו שבבי השום כ-15 דקות. לאחר שהזהיבו לבדוק עם קיסם אם אפויות בפנים. רצוי לחמם לפני הגשה ניתן להקפאה