דרגת קושי
4 / 5
זמן הכנה
35 דקות
זמן עבודה
35 דקות
קרפצ'יו סלמון זהו מנות פתיחה קלה וטעימה שמתאימה לארוחה חגיגית או בראנץ'. השילוב של סלמון טרי עם דיל, ג'ינג'ר ולימון יוצר טעמים מרעננים, וניתן להגיש אותה עם לחם קלוי או סלט ירוק. ארוחה מהממת עם דגש על אוכל ים תיכוני קליל וטעים!
כמות: 4 מנות
הקרפצ'יו והסטייל, עושה לי חשק לחופשה - קרפצ'יו סלמון
הקרפצ'יו והסטייל, עושה לי חשק לחופשה

מצרכים

250 גר' פילה סלמון טרי, פרוס דק מאוד וללא עור ועצמות
1 קוביית ג'ינג'ר דורות
1 קוביית שמיר דורות
1 כף דבש
1 כף וודקה משובחת
1 כף מיץ לימון ליים טרי
מעט פילפל גרוס טרי
1.5 כפות שמן זית מעולה
מעט מלח
1 כף צלפים
1 כף בצל סגול קצוץ דק
½ כפית חרדל דיזון גרגרים
1 כף גבינת שמנת

אופן ההכנה

1
מערבבים את חומרי המרינדה, מלבד הצלפים והבצל.
2
בצלחת יפה יוצקים שכבה דקה של המרינדה ומעל מסדרים את פרוסות הסלמון, בצורת מניפה.
3
מערבבים את הצלפים והבצל ויוצרים ערימה במרכז הצלחת. אפשר לטפטף מעט מעל הסלמון משארית המישרה.
4
רצוי להגיש עם פרוסות לחם קלוי בשמן זית ושום של דורות.
המתכון נכתב ב-01/11/2024