1
חותכים את הבצלים לחצי וקוצצים לפרוסות, ומטגנים בשמן תוך כדי בחישה עד שישחים קצת
2
מוסיפים את הסוכר וממשיכים לטגן עד שיתקבל קצת גוון של קרמל, שמים את אבקות המרק בכוס וממלאים את הכוס במים רותחים. בוחשים היטב ומסיפים לסיר תוך כדי בחישה. מוסיפים עוד כוס מים ואת הפלפל והפפריקה ומבשלים כעשר דקות על אש קטנה.
3
את הכבדים מטגנים בסיר עמוק עם מעט שמן משני הצדדים עד שישחים קצת ומעבירים לתוך הרוטב ומבשלים על אש קטנה כרבע שעה נוספת.
4
ניתן להגיש על גבי טוסטים או על גבי פרוסות פרי כגון תפוח עץ או אננס