דרגת קושי
3 / 5
זמן הכנה
30 דקות
זמן עבודה
30 דקות

מצרכים

2 ק"ג כנפיים
כוס יין אדום יבש
2 שיני שום קצוצות דק
רבע כוס שמן זית
2 כפות פפריקה
2 כפות מלח גס
2 כפות פילפל שחור גרוס
כף אורגנו

אופן ההכנה

1
1. לוקחים קערה גדולה שתכיל בתוכה את הכנפיים.
2
2. בתוך הקערה שמים את כל המרכיבים לא כולל היין ומערבבים ביחד עד לקבלת תערובת אחידה.
3
3. אחרי שהתערובת מוכנה מוסיפים את היין, מערבבים שוב ומוסיפים את הכנפיים.
4
4. מכסים את הכנפיים מכל הצדדים במרינדה ומשרים לפחות כחצי שעה.
5
5. אחרי ההשרייה מכינים את הכנפיים על האש או בטיגון.בתיאבון!
המתכון נכתב ב-22/11/2008