דרגת קושי
4 / 5
זמן הכנה
45 דקות
זמן עבודה
45 דקות

מצרכים

2 דגי קרפיון בינוניים
2 כפות שמן
3 בצלים גדולים קצוצים
0.5 כפית כורכום
1 כפית מלח
0.5 כפית פלפל שחור
8 שיני שום כתושות
3/4 כוס מים
6 עגבניות בינוניות, פרוסות
מיץ מחצי לימון
1 כף חומץ
10 גבעולי פטרוזליה, קצוצים דק

אופן ההכנה

1
מנקים את הדגים וחותכים למנות
2
מחממים בסיר את השמן, ומטגנים את הבצל לגוון זהוב
3
מתבלים בכורכום, מלח, פלפל ושום, ובוחשים
4
מוסיפים את המים ומבשלים על להבה בינונית 5-7 דקות
5
עורכים את מנות הדג בתחתית הסיר
6
מוסיפים את העגבניות, מיץ הלימון והחומץ
7
מערבבים בזהירות
8
מבשלים על אש נמוכה כ - 5 דקות, ולאחריהן מוסיפים את הפטרוזיליה הקצוצה
9
מבשלים 25 דקות נוספות, ומגישים חם :)
המתכון נכתב ב-21/11/2024