1
חותכים את נתח הצלי לקוביות גדולות
2
מחממים חלק מהשמן בסיר, מוסיפים את הבשר ומטגנים לסגירה והשחמה
3
רצוי לא לטגן את כל הבשר בבת אחת, אלא בשתיים-שלוש נגלות, ועל אש גבוהה
4
צריך לקבל קוביות שחומות יפה.
5
מוציאים מהסיר ומניחים בצלחת בצד
6
מוסיפים לסיר את שאר השמן ומטגנים בו את השום הכתוש, הבצל הירוק חתוך למקטעים של כ - 6 ס"מ אורך, וגם את הג'ינג'ר הכתוש במשך כ - 7 דקות
7
מוסיפים את הכוסברה והכמון, הקינמון והציפורן תרמילי ההל והלמונגראס הקצוץ
8
מטגנים בערבוב מתמיד במשך 3 דקות
9
מחזירים לסיר את קוביות הבשר, שופכים מעל את חלב הקוקוס, מביאים לרתיחה ומיד מנמיכים את האש ומבשלים בבעבוע איטי, בסיר מכוסה, עד שהבשר מתרכך לגמרי. (כשעה וחצי)
10
לפני ההגשה מוסיפים לסיר את השקדים הטחונים, מערבבים במשך דקה או שתיים ומגישים.
11
חשוב להוציא מהסיר לפני ההגשה את מקל הקינמון, תרמילי ההל ומסמרי הציפורן - לזרוק אותם.
12
מגישים על מצע של אורז לבן חם.