1
מרתיחים את הבטטות בסיר עם הרבה מים עד לריכוך חלקי
2
מורידים מהאש, שוטפים, קולפים וחותכים לרבעים
3
בסיר על הגז מכינים את הרוטב
4
מכניסים לסיר את כל החומרים ומביאים לרתיחה
5
מערבבים עד שהמרגרינה או החמאה נמסה
6
אפשר להוסיף תבלינים לפי טעמכם - טיפת קינמון, זנגוויל, הל טחון - אבל לא ממש צריך
7
מוסיפים טיפת מלח רק כדי שידגיש את הטעמים
8
מסדרים את הבטטות בתבנית פיירקס לא גדולה מדי, כדי שהרוטב יכסה את הבטטות
10
מכסים בנייר אלומיניום ומכניסים לתנור חם למשך כשעה
11
מסירים את יריעת האלומיניום ומניחים להשתזף קצת.