חצי ק"ג בשר בקר מאיכות טובה
1 בצל קצוץ דק מאוד או מגורר בפומפיה
1 פלפל ירוק (רגיל, לא חריף) קצוץ דק מאד או מגורר בפומפיה
חצי כפית כוסברה יבשה טחונה
1
מערבבים את כל החומרים בידיים עד שמתקבלת עיסה אחידה
2
משהים 30 דקות לספיגת טעמים
4
מכינים קצת ירקות להשחלה על השיפודים: עגבניות שרי, בצלים קטנים, קוביות פלפל ירוק
5
מסדרים על כל שיפוד מתכת ארוך 4 כדורים, כשבין כדור בשר אחד לשני משחילים ירק
6
אם משתמשים בשיפודי העץ הקצרים יותר, מסדרים פחות קציצות על כל שיפוד
7
צולים על גריל פחמים 5 דקות מכל צד
8
או בגריל חשמלי עד שמשחים משני הצדדים