1
מערבבים את כל החומרים היבשים בקערה
2
מוסיפים את הביצה הטרופה ואת החלמון הנוסף, מערבבים היטב
3
לוקחים בכל פעם כמות של כפית אחת, ובידיים מגלגלים אותה לצורה של גליל באורך של כששה ס"מ
4
מסדרים בתבנית מרופדת בנייר אפיה, במרווחים
5
בעזרת שיניים של מזלג משטחים את הגליל ויוצרים פסי רוחב על כל עוגייה
6
מתקבל מלבן באורך 6 ס"מ וברוחב של 2 עד 2.5 ס"מ, מקושט עם סימנים של מזלג
7
אופים בתנור בחום של 180 מעלות כעשר דקות עד גג רבע שעה, נזהרים לא לחרוך
8
מוציאים מהתנור ומניחים להתקרר לגמרי לפני שמעבירים לקופסה אטומה