2 כוסות קמח תופח, או רגיל + כפית אבקת אפיה
1 חבילה מרגרינה בטעם חמאה, או 2 חפיסות חמאה (200 גרם בסה"כ)
2 כפות ברנדי או ליקר או מיץ תפוזים
ריבה לפי הטעם (דובדבנים או תות שדה הולך נהדר, אבל גם משמש או תפוזים)
1
לשים את כל חומרי הבצק לעיסה אחידה וגמישה.
3
מרפדים בבצק את תחתיתה המשומנת של תבנית בגודל 25*35 בערך
4
בעזרת מזלג, מחוררים מספר חורים בבצק
5
אופים בתנור בחום בינוני כרבע שעה עד 20 דקות, עד שמזהיב
6
בינתיים מכינים את המלית: מקציפים את שלושת החלבונים עם חצי כוס הסוכר
7
כשהקצף יציב ונוקשה מוסיפים לו את הקוקוס וכפית תמצית הוניל
8
מוציאים את תחתית הבצק שהזהיבה מהתנור, ובעודה חמה, מורחים עליה שכבה נדיבה מאד של הריבה - כל המרבה הרי זה משובח
9
יוצקים את קצף הקוקוס על הריבה
10
מחזירים לתנור לאפיה נוספת של כעשרים דקות, עד שפני המקצפת מזהיבים
11
מקררים, ופורסים למנות, ונהנים...