דרגת קושי
3 / 5
זמן הכנה
40 דקות
זמן עבודה
40 דקות

מצרכים

1/2 כוס קמח
1/2 כפית אבקת אפיה
1/4 כפית מלח
175 גרם שוקולד מריר
2 ביצים
6 כפות דבש
1 כף תמצית וניל (כן, כף, לא טעות)
1 כוס אגוזים קצוצים
50 גרם חמאה

אופן ההכנה

1
מערבבים את כל החומרים היבשים.
2
ממיסים את השוקולד והחמאה ומניחים להצטנן.
3
מוסיפים לתוך השוקולד שהתקרר את הביצים וטורפים היטב.
4
מוסיפים את הדבש והוניל.
5
מוסיפים את החומרים היבשים.
6
מוסיפים את האגוזים ומערבבים לעיסה אחידה.
7
מעבירים אותה לתבנית לא גדולה (אם עגולה אז מספר 20, או אחרת מקבילה בגודל).
8
אופים כחצי שעה בחום של 175 מעלות או עד שקיסם הננעץ במרכז יוצא יבש.
9
אפשר לקשט מלמעלה - כשהעוגה לגמרי קרה - עם קצפת.
המתכון נכתב ב-01/01/2009