2
ללוש הכול יחד להכניס למקפיא לחצי שעה.
3
לרדד לעלה ולהכניס לתבנית פאי משומנת קלות.
4
לחורר עם מזלג להכניס לתנור שחומם מראש 180 מעלות.
5
10 עד 15 דקות שיקבל צבע זהוב אבל לא אפוי .
7
בסיר או מחבת גדולה מחממים את הסוכר ו-4 כפות המים.
8
ממיסים את הסוכר (מעין קרמל), ומוספים את השמנת מתוקה
9
מערבבים מוספים את את הבננה מערבבים מוספים כוס חלב ונותנים רתיחה
11
בקערה חצי כוס חלב + 4 כפות קמח לערבב טוב שלא יוצרו גושים
12
מערבלים את הביצים בכלי נפרד ומוספים לחלב והקמח
13
מדלקים את האש מתחת למחבת עם הבננות אש נמוכה
14
מעבירים מהנוזל במחבת לנוזל בקערה בערך 5 כפות הנוזל תוך כדי ערבוב
15
מהיר להשוות טמפרטורה , את כל תכולת הנוזל מעברים תוך כדי ערבוב
16
למחבת או סיר עם הבננות (העירבוב צריך להיות מהיר אך בעדינות כדי לא למעוך את הבנונות)
17
ברגע שהנוזל מתחיל להסמיך (כמו דיסה ) מכבים את האש
18
מעברים את תערובת הבננות לתבנית הפאי
19
מכנסים תנור 180 מעלות עד שמתיצב ושחום למעלה