כשבא לכם משהו טעים, ומהיר להכנה - תמיד אפשר להכין בראוניז, ואם הוא פרווה, כולם צריכים להיות מרוצים. מעולה גם בתור עוגת יומולדת!
כמות: תבנית פיירקס (כ-20 פרוסות)
עוגת בראוניז עם שכבת קרם וניל קוקוס
מצרכים
כוס סוכר (עדיף לערבב סוכר לבן וחום)
אופן ההכנה
1
ממיסים את השוקולד ואת שמן הקוקוס (במיקרוגל, פולסים של 30 שניות), ומערבבים היטב
2
מוסיפים את הסוכר ואת הביצים ומערבבים לעיסה אחידה
3
מוסיפים 2 כפיות איסטנט וניל, את הקמח, את הקפה ואת האגוזים, וממשיכים לערבב
4
שופכים את הבלילה על תבנית (מומלץ פיירקס), ומכניסים לתנור על 180 מעלות לכ-20 דקות (עד שקיסם יוצא נקי)
5
כשהבראוניז מוכן, מצננים במקרר כחצי שעה
6
שכבת קרם וניל - שופכים את האינסטנט וניל, עם קרם הקוקוס ועם החלב לתוך מיקסר ומקציפים כ-5 דקות עד שהשכבה יציבה
7
פורסים את שכבת קרם הוניל על העוגה
8
רוצים להתפרע? תגרדו מעל האיסנטנט וניל גם חצי חבילת שוקולד חלב או מריר
המתכון נכתב ב-01/11/2024
תגובות על המתכון
נשמח לשמוע אם אהבת את המתכון, ולענות על כל שאלה