דרגת קושי
3 / 5
זמן הכנה
30 דקות
זמן עבודה
30 דקות

מצרכים

5 - 6 אמנונים במשקל כ - 300 גרם כל אחד.
החומרים לרוטב:
500 גרם פטריות ירדן או שמפיניון (רצוי מאד טריות).
כ - 100 גרם מרגרינה לטיגון.
1 בצל גדול קצוץ לקוביות קטנות.
1 שמנת מתוקה (או שמנת צמחית).
מלח ופלפל לבן לפי הטעם.

אופן ההכנה

1
1. מנקים הדגים.
2
2. מקמחים ומטגנים עד שיזהיבו.
3
3. שומרים במקום חם.
4
הכנת הרוטב:
5
1. מנקים הפטריות, קוצצים קצות ה´רגלים´ וחותכים לחתיכות בגודל של 2X2.
6
2. מאדים הבצל עד לשקיפות.
7
3. מוסיפים הפטריות, מערבבים היטב, מכסים ומאדים, תוך כדי ערבוב מפעם לפעם, כ - 10 דקות.
8
4. מוסיפים המלח והפלפל הלבן לפי הטעם.
9
5. מוסיפים השמנת ומערבבים בעדינות עד שיסמיך מעט.
המתכון נכתב ב-07/01/2006