דרגת קושי
2 / 5
זמן הכנה
שעה
זמן עבודה
שעה

מצרכים

2 כוסות סוכר
1 כוס סירופ תירס או מייפל
1 כוס מים
2 כפיות מלח
2 כפות חמאה
0.25 כפית נענע

אופן ההכנה

1
1. משמנים בחמאה תבנית בגודל 37.5 על 25 ס"מ.
2
2. בסיר, מביאים לרתיחה, תוך ערבוב, סוכר, סירופ, מים ומלח.
3
3. מקטינים את האש וממשיכים לבשל, ללא ערבוב, כ-40 דקות.
4
4. מסירים מהאש, מוסיפים חמאה ונענע.
5
5. יוצקים לתבנית ומצננים למשך 15 עד 20 דקות.
6
6. משמנים את הידים, ולשים את העיסה עד שהיא מתקשה.
7
7. מפרידים ל 4 רצועות וחותכים לקוביות קטנות.
המתכון נכתב ב-07/01/2006