דרגת קושי
3 / 5
זמן הכנה
40 דקות
זמן עבודה
40 דקות

מצרכים

350 גרם שוקולד חלב
0.5 כוס שמנת
0.25 כפית תמצית שקדים
0.5 כוס שקדים טחונים
240 גרם ציפוי בטעם וניל
0.5 כוס שוקולד מריר

אופן ההכנה

1
1. בסיר, מערבבים שוקולד, חלב ושמנת. מבשלים כ-5 דקות עד לקבלת קרם חלק.
2
2. מסירים מהאש ומוסיפים תמצית שקדים.
3
מקציפים עם מיקסר חשמלי במהירות נמוכה עד לקבלת תערובת אחידה.
4
מכסים ומקררים למשך שעה.
5
3. מגלגלים את התערובת לכדורים בגודל 2 ס"מ.
6
מגלגלים את הכדורים בשקדים הטחונים ומניחים על נייר האפיה.
7
מקפיאים למשך 30 דקות.
8
4. טובלים את הכדורים בקרם וניל ומצננים בטמפרטורת החדש למשך 30 דקות.
המתכון נכתב ב-07/01/2006