1
1. מרפדים תבנית בגודל 32.5 על 22.5 ס"מ, בנייר אפייה משומן.
2
מפזרים חצי מכמות השקדים הקצוצים בתבנית.
3
2. בסיר מביאים לרתיחה חמאה, מים וסירופ.מקרבים מדחום מיוחד לבישול לצד הסיר.
4
מקטינים את האש וממשיכים לבשל עד שהמדחום מגיע ל- 145 מעלות ( בערך 15 דקות).
5
3. מסירים מהאש ויוצקים לתבנית. מקררים למשך 5 דקות ומפזרים מעל את השוקולד.
6
4. כשהשוקולד מתרכך, מורחים אותו על התערובת.
7
מפזרים את חצי כוס השקדים הקצוצים היטב.
8
5. חותכים למרובעים ומצננים.