דרגת קושי
3 / 5
זמן הכנה
שעה
זמן עבודה
שעה

מצרכים

60 דובדבנים עם הגבעול
3 כפות חמאה
3 כפות סירופ תירס או מייפל
2 כפות אבקת סוכר
500 גרם ציפוי סוכריה בטעם שוקולד
לפי הטעם

אופן ההכנה

1
1. מוציאים את הדובדבנים מהמקרר ומיבשים היטב, בטמפרטורת החדר.
2
2. בקערה קטנה מערבבים את חמאה וסירופ. מוסיפים אבקת הסוכר ומערבבים עד שמקבלים תערובת אחידה.
3
3. טובלים כל דובדבן בתערובת ומניחים על נייר אפייה. מקררים למשך שעה.
4
4. ממיסים את ציפוי הסוכריה. טובלים את הדובדבנים בציפוי ומניחים על נייר אפייה, עד שהציפוי מתקשה.
5
5. שומרים במקררלפחת שבוע, לפני שמגישים.
המתכון נכתב ב-07/01/2006