1
1. בקערה, משרים קוביות לחם בחלב, למשך 3 דקות. מערבבים.
2
2. מוסיפים חלבונים, סוכר חום, שמן , מיץ תפוזים ווניל.
3
3. מוסיפים תוך כדי ערבוב, שזיפים ואגוזים.
4
4. בקערה בינונית מערבבים קמח חיטה מלאה, קינמון , סודה ומלח.
5
מאחדים את שתי התערובות.
6
5. יוצקים לכלי משומן ומכסים בנייר כסף.
7
6. מניחים את הכלי עם התערובת בתוך סיר עמוק. ממלאים את הסיר במים רותחים לגובה של כ-3 ס"מ.
8
7. מכסים את הסיר, מביאים לרתיחה וממשיכים לבשל, על אש קטנה, למשך 3 שעות.
9
8. מוציאים מהסיר ומקררים למשך 10 דקות.
10
מגישים עם רוטב קשה (ראו מתכון)