בישולה
כי גם שולה אוהבת לבשל
תפריט
חגים ומועדים
ארוחת שישי
חנוכה
לפני ואחרי צום
פורים
פסח
ראש השנה
שבועות
שבת
מטבח
אותנטי אחר
איטלקי
אסייתי
בולגרי
יווני
מרוקאי
עיראקי
פרסי
תימני
מיוחד
בריאות
טבעוני
ללא ביצים
צמחוני
מכשירים
אופה לחם
משקאות
אלכוהולים
משקאות
משקאות חמים
משקאות קרים
סוג מנה
אורז
בשרי
דגים
חלבי
מאפים
ממרחים
מנה ראשונה
מרקים
סלטים
עופות
פסטות
פשטידות, פאי וקישים
קינוחים
תוספות
רטבים
רטבים כלליים
רטבים לבשרים
רטבים למתבל
רטבים לסלט
רטבים לפסטה
רטבים לקינוחים
חיפוש מתכונים
רוטב קרמל
דרגת קושי
2 / 5
זמן הכנה
15 דקות
זמן עבודה
15 דקות
מצרכים
0.5
כוס סוכר חום
1 כף
קורנפלור
0.25
כוס מים
0.5
כוס שמנת מתוקה
2 כפות
סירופ תירס או מייפל
1 כף
חמאה
0.5 כפית
תמצית וניל
אופן ההכנה
1
1. בסיר, מערבבים סוכר חום ועמילן. מוסיפים מים.
2
2. מוסיפים תוך כדי ערבוב, שמנת וסירופ ומבשלים עד שהתערובת מבעבעת.
3
3. ממשיכים לבשל 2 דקות נוספות.
4
4. מסירים מהאש, מוסיפים תוך כדי בחישה את החמאה והוניל.
המתכון נכתב ב-19/11/2024
תגיות:
רטבים לקינוחים (רטבים)
,
חלבי (סוג מנה)
תגובות על המתכון
נשמח לשמוע אם אהבת את המתכון, ולענות על כל שאלה
דירוג
אהבתי
לא אהבתי
שם (יוצג באתר)
דואר אלקטרוני (לא יוצג באתר)
התגובה שלך