בישולה
כי גם שולה אוהבת לבשל
תפריט
חגים ומועדים
ארוחת שישי
חנוכה
לפני ואחרי צום
פורים
פסח
ראש השנה
שבועות
שבת
מטבח
אותנטי אחר
איטלקי
אסייתי
בולגרי
יווני
מרוקאי
עיראקי
פרסי
תימני
מיוחד
בריאות
טבעוני
ללא ביצים
צמחוני
מכשירים
אופה לחם
משקאות
אלכוהולים
משקאות
משקאות חמים
משקאות קרים
סוג מנה
אורז
בשרי
דגים
חלבי
מאפים
ממרחים
מנה ראשונה
מרקים
סלטים
עופות
פסטות
פשטידות, פאי וקישים
קינוחים
תוספות
רטבים
רטבים כלליים
רטבים לבשרים
רטבים למתבל
רטבים לסלט
רטבים לפסטה
רטבים לקינוחים
חיפוש מתכונים
פארפה אגוזים
דרגת קושי
2 / 5
מצרכים
1.5
1 כוסות חלב
1
חבילה ג'לטין מומסת ב 1/2 כוס חלב
1
מיכל שמנת מתוקה
0.5 כפית
תמצית וניל
3
חלמונים
4 כפות
סוכר
150
גרם אגוזי לוז קלויים וקצוצים דק
אופן ההכנה
1
1. בסיר, מחממים חלב.
2
2. כשהחלב חם, מוסיפים את הג'לטין המומס.
3
3. מורידים מהאש ומערבבים עד שהתערובת מתקררת.
4
4. מקציפים שמנת לקצפת.
5
5. מקציפים חלמוניםוסוכר לקרם בהיר וחלק. מוסיפים אגוזים וחלב ובסוף את הקצפת. מערבבים בתנועות קיפול.
6
6. יוצקים לכלי הגשה ומקשטים באגוזים, ענבים או דובדבנים.
7
מקררים לפחות שעתיים.
המתכון נכתב ב-07/01/2006
תגיות:
קינוחים (סוג מנה)
,
חלבי (סוג מנה)
תגובות על המתכון
נשמח לשמוע אם אהבת את המתכון, ולענות על כל שאלה
דירוג
אהבתי
לא אהבתי
שם (יוצג באתר)
דואר אלקטרוני (לא יוצג באתר)
התגובה שלך