דרגת קושי
2 / 5

מצרכים

1.5 1 כוסות חלב
1 חבילה ג'לטין מומסת ב 1/2 כוס חלב
1 מיכל שמנת מתוקה
0.5 כפית תמצית וניל
3 חלמונים
4 כפות סוכר
150 גרם אגוזי לוז קלויים וקצוצים דק

אופן ההכנה

1
1. בסיר, מחממים חלב.
2
2. כשהחלב חם, מוסיפים את הג'לטין המומס.
3
3. מורידים מהאש ומערבבים עד שהתערובת מתקררת.
4
4. מקציפים שמנת לקצפת.
5
5. מקציפים חלמוניםוסוכר לקרם בהיר וחלק. מוסיפים אגוזים וחלב ובסוף את הקצפת. מערבבים בתנועות קיפול.
6
6. יוצקים לכלי הגשה ומקשטים באגוזים, ענבים או דובדבנים.
7
מקררים לפחות שעתיים.
המתכון נכתב ב-07/01/2006