דרגת קושי
2 / 5

מצרכים

200 גרם ממרח שוקולד לבן
1 כף חמאה
3 ביצים מס' 2, מופרדות
2 כפות מיץ תפוזים/ ליקר קירסאו / ברנדי
3 כפות סוכר
קליפת תפוז מגוררת

אופן ההכנה

1
1. בסיר, ממיסים ממרח שוקולד וחמאה.
2
2. מקציפים חלמונים וכף סוכר ומטפטפים את המיץ.
3
3. מוסיפים את הממרח וממשיכים להקציף עד לקבלת תערובת אחידה.
4
4. מקציפים חלבונים עם שאר הסוכר ומקפלים לתוך תערובת השוקולד.
5
5. מקררים לילה ומעבירים לכלי הגשה אישיים.
6
מקשטים בקליפות תפוז
המתכון נכתב ב-07/01/2006