דרגת קושי
2 / 5
זמן הכנה
30 דקות
זמן עבודה
30 דקות

מצרכים

300 גרם שקדים
3/4 כוס סוכר
0.25 כוס מים
1 כפית קפה נמס
350 גרם שוקולד מריר
3/4 כוס אבקת קקאו

אופן ההכנה

1
1. קולים את השקדים בחום של 170 מעלות במשך 15 דקות.
2
2. בסיר קטן, מבשלים סוכר, מים ושקדים תוך ערבוב, עד שהסוכר מזהיב ומצפה את השקדים.
3
3. מפרידים את השקדים ומפזרים על תבנית עם ניר אפיה ומצננים 15 דקות במקפיא.
4
4. ממיסים שוקולד וקפה.
5
5. מכניסים את השקדים לתערובת השוקולד המומס, מערבבים ומעבירים לקערית עם קקאו.
6
6. מפרידים בין השקדים, ומשהים למספר דקות.
המתכון נכתב ב-07/01/2006