1 חבילה עלי מנגולד (החלק הירוק בלבד)
4 דגים מסוג דניס או בורי במשקל 400 גר' כל אחד
1 כוס גרגירי חומוס מבושלים
2 עגבניות, חתוכות לקוביות קטנות
1
1. חולטים במים רותחים את עלי המנגולד וחותכים גס.
2
2. במחבת גדולה מבשלים את היין עם שמן הזית והשום.
3
3. מוסיפים את הדגים ומבשלים על אש בינונית כחמש דקות, עד שהם משנים את צבעם.
4
4. מוציאים את הדגים ומוסיפים למחבת את גרגירי החומוס, עלי המנגולד, מיץ הלימון, המלח, הפלפל השחור העגבניות. מבשלים כשתי דקות תוך כדי ערבוב.
5
5. מחזירים את הדגים ומבשלים במשך כארבע דקות נוספות.