1
1. יוצקים לסיר מים וחומץ. שוטפים פרוסות דג ומשרים אותן בסיר במשך 15 דקות. (אם השתמשתם בפלחי לימון במקום חומץ, השרו את הדגים למשך שעה).
2
2. שוטפים שוב את הדג ומניחים בצד.
3
5. בסיר רחב מחממים מעט שמן ומטגנים בו שום כתוש.
4
6. מוסיפים ירק ומטגנים שתי דקות.
5
7. מוסיפים חומוס וזיתים ומטגנים עוד 5 דקות.
6
8. מוסיפים ארבע כפות רסק עגבניות ומטגנים עוד 3 דקות.
7
9. מוסיפים מים ומרתיחים. מנמיכים את האש.
8
10. מתבלים ומוסיפים פלפל ירוק. מניחים להתבשל חמש דקות.
9
11. מוסיפים פרוסות דג, מכסים ומבשלים 20 דקות.
10
12.יוצקים מיץ לימון ומבשלים עוד חמש דקות.
11
113. טועמים, מתקנים תיבול ומבשלים עוד שתי דקות, רק אם הוספנו תבלינים.