1
1.שוטפים היטב את פרוסות הדג.
2
2.מסדרים בקערה סוחטים מעל מיץ מהלימון,בוזקים מעט מלח ושופכים פקק חומץ.
3
3.ממלאים עד סוף הקערה במים ומשרים עד אשר הדג רך וגמיש.
4
4.לאחר מכן סוחטים היטב הדג ומניחים על מגש.
5
5.מחממים את השמן במחבת עד אשר ירתח ושופכים לבפנים את קוביות הבצל אך לא נותנים להן להזהיב מוסיפים את קוביות העגבניות והגמבה ואת קופסאות רסק העגבניות
6
6.יוצקים 1 כוס מים חמימים מוסיפים את פלפלי השאטה,השום ואת כל התבלינים ומרק העוף ומביאים לרתיחה.
7
7.מנמיכים האש ומסדרים את פרוסות הדגים כך שהרוטב יכסה אותן מבשלים כ 20 דקות.
8
8.לאחר מכן מוסיפים ממעל את עלי הכוסברה הקצוצים ונותנים עירבוב לסיר בתנועות סיבוביות.
9
9.מבשלים עוד כ 10 דקות ומוסיפים את גרגרי החומוס המבושלים.
10
10.מבשלים עוד כ 20 דקות ומגישים חם .