2
1.להשרות את פרוסות הדג במשרה של 1/2 כמות לימון ו- 1/2 כמות מים עם מעט מלח.
3
2.לערבב בקערה את הפפריקה הכמון הקימל והשום עם שמן עד ליצירת תערובת סמיכה.
6
2.מטגנים את הבצל עד להזהבה קלילה.
7
3.מוסיפים את בלילת התבלינים ובוחשים עד לקבלת תערובת אחידה עם הבצל במשך 5-7 דקות.
8
4.מוסיפים את רסק העגבניות לתערובת יחד עם מיץ הלימון ובוחשים במשך 3-4 דקות.
9
5.מוסיפים מים פושרים בהדרגה( 1/2 1 - 1) עד לקבלת רוטב יציב .
10
6.מתבלים במלח ופלפל שחור.
11
7.מניחים את פרוסות הדג ומכסים אותם עם הרוטב.
12
8.מכסים את הסיר ומנמיכים טת האש ,מבשלים במשך כ- 40 דקות.