1
1. את הדגים טוחנים במטחנת בשר יחד עם הירקות.
2
2. מוסיפים לעיסה את הביצים התבלינים והקמח ומערבבים היטב.
3
3. יוצרים קציצות בגודל בינוני ומטגנים קלות משני הצדדים ומניחים בצד בתבנית.
4
4. בסיר רחב וגבוה יוצקים את המיץ ואבקת המרק ומרתיחים.
5
5. משרתח המיץ בסיר מוסיפים את הקציצות המטוגנות קלות.
6
6. לאחר שהוספנו את הקציצות מרתיחים שוב את המיץ ומוציאים את הקציצות מתוכו.
8
8. ניתן להגיש בלווית פירה או אורז לבן.
9
* יש לנקות את הדגים היטב לפני הטחינה.
10
* את המתכון הנ"ל אפשר להכין גם מבשר בקר טחון או הודו טחון או עוף טחון, או שילוב של כל הבשרים יחד טחונים.