דרגת קושי
3 / 5
זמן הכנה
30 דקות
זמן עבודה
30 דקות
מכירים שהמינונים שבמתכון לא מתאים לטעם האישי שלכם? זה המתכון בשבילכם פילה סלמון בעשבי טיבול הוא מתכון שמביא את הריחות והטעמים של המטבח המזרח-תיכוני ישר לשולחן שלך. עם תיבול כמו רוזמרין, טימין וכמון, המנה מציעה שילוב של טעמים עדינים ומלאים – לא שומע את הים, אבל בהחלט מרגיש אותו. זו מנה קלילה ובריאה, שמביאה את האווירה של הבית.
הסלמון המתובל - פילה סלמון בעשבי תיבול
הסלמון המתובל

מצרכים

1 יחידה דג סלמון, פילה
לפי הטעם שמן זית
לפי הטעם שום
לפי הטעם טימין
לפי הטעם רוזמרין
לפי הטעם אבקת מרק בצל
לפי הטעם מלח
לפי הטעם פלפל גרוס
לפי הטעם כמון

אופן ההכנה

1
מניחים את פילה הדג בתבנית פיירקס.
2
מכינים תערובת מכל שאר המצרכים מלבד עלי הטימין והרוזמרין. שופכים על הדגים.
3
מניחים על הדגים את עלי הרוזמרין והטימין.
4
מכסים את התבנית ולהשאיר לכמה שעות (רצוי במקרר)
5
מכניסים לתנור חם ב- 180 למשך 20-30 דקות.
המתכון נכתב ב-15/11/2024