דרגת קושי
3 / 5
זמן הכנה
25 דקות
זמן עבודה
25 דקות

מצרכים

1 כפית כורכום
1 יחידה זנגביל, טחון
2 כפיות צ'ילי יבש, אבקה
1 כפית אבקת שום
1 יחידה לימון
3 יחידות דג אמנון

אופן ההכנה

1
1. לערבב את כל התבלינים עם מיץ לימון. לערבב לעיסה.
2
2. לחתוך את הדגים לפרוסות (כמו דגים מרוקנים). לחרוץ חריצים בדג.
3
3. למרוח את הדגים טוב טוב בעיסת התבלינים מכל הצדדים. שהחריצים יתמלאו בתבלינים.
4
4. להניח במקרר ; רצוי ליום שלם.
5
5. להוציא מהמקרר ולטגן ; 5 דקות כל צד
המתכון נכתב ב-19/11/2024