דרגת קושי
2 / 5
זמן הכנה
20 דקות
זמן עבודה
20 דקות

מצרכים

4 נתחי סטייק סלומון
מיץ מ 1/2 2 לימונים
מלח גס לפי הטעם
מעט פלפל שחור גרוס
כ- 10 כפות פרג
0.25 כוס אגוזים קצוצים
שמן חמניות

אופן ההכנה

1
1. טובלים את נתחי הדג במיץ הלימון ומותירים למשך כמה דקות.
2
2. קולים מעט את האגוזים הקצוצים ומפזרים על צלחות ההגשה.
3
3. מערבבים את המלח, הפלפל השחור והפרג ושוטחים אותם בצלחת. מניחים עליהם את הדג ומצפים היטב משני הצדדים.
4
4. מטגנים את הדגים בשמן החמניות משני צידיהם, מניחים על האגוזים ומגישים.
המתכון נכתב ב-07/01/2006