בישולה
כי גם שולה אוהבת לבשל
תפריט
חגים ומועדים
ארוחת שישי
חנוכה
לפני ואחרי צום
פורים
פסח
ראש השנה
שבועות
שבת
מטבח
אותנטי אחר
איטלקי
אסייתי
בולגרי
יווני
מרוקאי
עיראקי
פרסי
תימני
מיוחד
בריאות
טבעוני
ללא ביצים
צמחוני
מכשירים
אופה לחם
משקאות
אלכוהולים
משקאות
משקאות חמים
משקאות קרים
סוג מנה
אורז
בשרי
דגים
חלבי
מאפים
ממרחים
מנה ראשונה
מרקים
סלטים
עופות
פסטות
פשטידות, פאי וקישים
קינוחים
תוספות
רטבים
רטבים כלליים
רטבים לבשרים
רטבים למתבל
רטבים לסלט
רטבים לפסטה
רטבים לקינוחים
חיפוש מתכונים
תבשיל טונה
דרגת קושי
3 / 5
זמן הכנה
25 דקות
זמן עבודה
25 דקות
מצרכים
1
גמבה חתוכה לקוביות
1
גזר חתוך לקוביות
4
גבעולי בצל ירוק, קצוצים גס
1
שן שום
2 כפות
שמן
340
מ"ל (2 קופסאות) טונה בהירה במים
לרוטב:
2 כפות
יין אדום
3 כפות
רוטב סויה
1 כף
קורנפלור
1 כף
סוכר
מעט זנגביל מגורד
אופן ההכנה
1
1. מטגנים את קוביות הגמבה, הגזר והבצל הירוק בשמן מחבת כעשר דקות.
2
2. מוסיפים את הטונה ומקפיצים כשתי דקות של אש גבוהה, עד שהטונה מתרככת ומקבלת טעמים נוספים.
3
3. מחממים את חומרי הרוטב במשך חמש דקות בסיר ושופכים על הטונה המוקפצת.
המתכון נכתב ב-07/01/2006
תגיות:
דגים (סוג מנה)
תגובות על המתכון
נשמח לשמוע אם אהבת את המתכון, ולענות על כל שאלה
דירוג
אהבתי
לא אהבתי
שם (יוצג באתר)
דואר אלקטרוני (לא יוצג באתר)
התגובה שלך