דרגת קושי
3 / 5
זמן הכנה
25 דקות
זמן עבודה
25 דקות

מצרכים

1 גמבה חתוכה לקוביות
1 גזר חתוך לקוביות
4 גבעולי בצל ירוק, קצוצים גס
1 שן שום
2 כפות שמן
340 מ"ל (2 קופסאות) טונה בהירה במים
לרוטב:
2 כפות יין אדום
3 כפות רוטב סויה
1 כף קורנפלור
1 כף סוכר
מעט זנגביל מגורד

אופן ההכנה

1
1. מטגנים את קוביות הגמבה, הגזר והבצל הירוק בשמן מחבת כעשר דקות.
2
2. מוסיפים את הטונה ומקפיצים כשתי דקות של אש גבוהה, עד שהטונה מתרככת ומקבלת טעמים נוספים.
3
3. מחממים את חומרי הרוטב במשך חמש דקות בסיר ושופכים על הטונה המוקפצת.
המתכון נכתב ב-07/01/2006