דרגת קושי
3 / 5
זמן הכנה
45 דקות
זמן עבודה
15 דקות
לשומרים שביננו שלא יכולים בלי בורקס
כמות: 4 אורחים

מצרכים

חבילת בצק פילו
שמן
3 קוטג'
3 ביצים
5 כפות קמח תופח
מלח

אופן ההכנה

1
בתבנית גדולה לשים 2 עלי פילו ולרסס בשמם ואז שוב 2 עלים
2
לערבב את הקוטג', הביצים, הקמח והמלח ולשפוך מעל העלים
3
מעל המילוי שוב להניח 2 עלי פילו ולרסס בשמן, מעליהם עוד 2 עלים ולמעלה למרוח בביצה ושומשום
4
לאפות בתנור עד שמזהיב
5
לאחר שהתקרר לחתוך לריבועים.
6
עוד אופצייה: ניתן לקחת 2 עלים ולרסס בשמן, להניח מילוי בקצה העלים ולכל האורך ולגלגל. למרוח בביצה ובשומשום ולאפות עד שמזהיב. לחתוך את הרול אחרי האפייה.
המתכון נכתב ב-15/01/2018