דרגת קושי
2 / 5
זמן הכנה
45 דקות
זמן עבודה
45 דקות

מצרכים

לקציצות:
1 קרפיון במשקל 1 ק"ג (בלי עצמות ובלי עור) טחון
1 בצל בינוני מגורד
1 כפית מלח
1 כפית פלפל לבן
2 חלמונים
4 כפות פירורי לחם
2 חלבונים מוקצפים
לציר:
1 בצל גדול קצוץ
1 כף שמן
2-3 גזרים בינוניים חתוכים לעיגולים
1 שורש פטרוזיליה
5-6 פרוסות שורש סלרי
2 ליטרים מים

אופן ההכנה

1
1. מערבבים את כל החומרים למעט החלבונים.
2
2. מוסיפים את החלבונים בתנועת "קיפול" לתוך הקערה ומערבבים בעדינות,ליצירת קציצות אווריריות.
3
3. הציר:מאדים את הבצל בשמן. מוסיפים את שאר הירקות ומאדים אותם. מוסיפים את המים ומביאים לרתיחה.
4
4. מוסיפים פנימה בעדינות את הקציצות. מבשלים במשך 20 דקות, מוציאים ונותנים להן להתקרר.
המתכון נכתב ב-07/01/2006