דרגת קושי
3 / 5
זמן הכנה
30 דקות
זמן עבודה
30 דקות

מצרכים

1.5 1 ק"ג פילה פרידה
מיץ מ-4 לימונים
0.5 בצל קצוץ
1 גמבה קצוצה
3 עגבניות קצוצות
מעט מלח
פלפל שחור גרוס לפי הטעם
1 ענף רוזמרין
2 כפות שמן זית
0.25 כפית חרדל
מיץ מ-1/2 לימון

אופן ההכנה

1
1. משרים את הדג במיץ הלימון במשך עשר דקות.
2
2. מערבבים את שאר החומרים, יוצקים על הדג ואופים בתנור בחום גבוה של 200-220 מעלות למשך רבע שעה.
המתכון נכתב ב-07/01/2006