1
לחמם את התנור ל160 מעלות צלסיוס. לשמן בנדיבות בחמאה תבנית עגולה. לפורר ביסקוויטים לתבנית וליישר.
2
לערבב בקערה חלמון ביצה,שמנת גבינה ווניל ולהוסיף קמח בעדינות עד קבלת תערובת אחידה.
3
להוסיף חצי כוס פרי לתערובת.להקציף חלבונים ולאחר שהקציף מעט להוסיף סוכר,להמשיך להקציף עד שהקצף מעט מוקשה ולהוסיף מיץ לימון.להוסיף 3/4 מכמות הקצף,בעדינות לתערובת הגבינה ולצקת לתוך התבנית.
4
לאפות בתנור במשך 35 דקות או עד שהעוגה מזהיבה. להוציא את העוגה ולמרוח את שארית הקצף. להחזיר לתנור לעוד 10 דקות.
5
להוציא ולקרר. לסדר את הפרי על פני העוגה.