דרגת קושי
4 / 5
זמן הכנה
שעה
זמן עבודה
שעה

מצרכים

לרוטב הפסטו:
3 צרורות עלי בזיליקום
100 גרם צנוברים
4 שיני שום
0.5 כפית מלח
0.5 כוס שמן זית
למילוי:
300 גרם כבדי עוף
1 כף מלח
20 גרם מרגרינה לטיגון
14-16 עגבניות מיובשות
14-16 חצאי אגוזי מלך
לשניצלים:
1 ק"ג פרוסות חזה עוף
3 ביצים
250 גרם פירורי לחם
1 כף אבקת מרק עוף
150 גר' מרגרינה לטיגון
0.5 כוס שמן

אופן ההכנה

1
רוטב הפסטו:
2
1. מעבדים במעבד מזון את כל החומרים לפסטו מלבד שמן הזית במשך כמה שניות.
3
2. מוסיפים את השמן בזרזיף דק וממשיכים לעבד עד לקבלת משחה חלקה.
4
המילוי:
5
1. ממליחים את כבדי העוף וקולים אותם בגריל עד שהם מבהירים מכל הצדדים.
6
2. מטגנים את כבדי העוף במרגרינה עד להשחמה יפה.
7
השניצלים:
8
1. משטחים את פרוסות השניצלים וחותכים אותם לפסים ארוכים.
9
2. מורחים את רוטב הפסטו על כל פס חזה עוף.
10
3. מניחים בקצה כל רצועת שניצל עגבניה מיובשת, ומעליה מניחים חצי אגוז מלך.
11
4. מעל העגבניה והאגוז מניחים חתיכת כבד מטוגן.
12
מגלגלים את פסי השניצל ומקבלים גלילי שניצלים ממולאים.
13
5. טורפים את בלילת הביצים בצלחת. בצלחת שנייה מערבבים את פירורי הלחם עם אבקת מרק העוף.
14
6. טובלים כל גלילה בבלילת הביצה ואחר כך מצפים בתערובת פירורי הלחם.
15
7. בצלחת שנייה מערבבים את פירורי הלחם ואבקת המרק עוף. טובלים את ה"סנדוויץ'" הזה בבלילת ביצה.
16
8. מעבירים לצלחת פירורי הלחם ומצפים את הכל בפירורי לחם. (כדאי להדק קצת בידיים).
17
9. מחממים כל פעם קצת מהמרגרינה והשמן במחבת ומטגנים את השניצלים עד להזהבה יפה משני הצדדים.
18
10. לצלחת אחת מכניסים את בלילת הביצה. בצלחת שנייה מערבבים את פירורי הלחם ואבקת מרק העוף. טובלים את גלילי השניצלים הממולאים בבלילת ביצה. מעבירים לצלחת פירורי הלחם ומצפים את הכל בפירורי לחם (כדאי להדק מעט בידיים).
19
11. מחממים מעט מהמרגרינה ומהשמן במחבת ומטגנים את השניצלים עד להזהבה יפה מכל הצדדים.
20
מגישים עם רוטב פסטו.
המתכון נכתב ב-07/01/2006